Firma informasjon

Blikkenslager Nesse & Karlsen AS

Norox AS er 100% eier i selskapene Blikkenslager Nesse & Karlsen AS og Norox Eiendom AS.
Blikkenslager Nesse & Karlsen AS har et produksjon verksted på ca 210m2. Verkstedet er utrustet med maskiner for tynnplate arbeid. Selskapet benytter forkortelsen BNK, også i sin logo.

BNK er en Mesterbedrift, og er sentralsgodkjent klasse 2.
BNK har i dag 7 ansatte inkludert læregutter.

Selskapet produserer og monterer blant annet, kanaler, gesimser,alt av beslag, takhatter, fasadekassetter og fasadeplater, takprofiler, renner, kjøkkenhetter, pipebeslag, sløyser, med mer
Selskapet leverer,prosjekterer og instalerer boligventilasjon, sentralstøvsugere, vifter for mekanisk avtrek eller lufttilføsel.

Selskapets mål , er å ivareta gode blikkenslager tradisjoner, med gode tekniske løsninger. BNK har samarbeid med flere store entreprenører, og har som mål å få være en solid leverandør av våre produkter og  tjenester i mange år.

Selskapets visjon, er å kunne få bevare og gjerne hente tilbake de nødvendige grunnprinsipper som gjelder for beslagsarbeid i byggebransjen. Det benyttes i dag for mange "me fix, no problem!" arbeidere som blir gitt ansvar for utførelse av arbeid de alldri skulle tatt i.

Med vår avanserte maskinpark og våre dyktige medarbeidere skal vi gjøre vårt ytterste for å kunne tilfredstille deg som kunde, uanset hvor liten eller stor utfordringene det måtte være.

Blikkenslager Nesse & Karlsen AS
Årabrotsveien 19e, 5515 Haugesund (Kvala)
Telefon: 52 72 24 49
Epost: post @ nesse-karlsen.no

 
 
 
 

Blikkenslager fellesbilde